Ajankohtaista

POIKKEUSAUKIOLO TI 6.2 4.2.2024

Apteekkimme on poikkeuksellisesti auki TI 6.2..2024 klo 18 asti. (muina arkipäivinä olemme auki klo 18.30 asti)

TALVIEDUT 4.2.2024

Pihlajamäen apteekin TALVIEDUT ovat alkaneet. Tarjoukset ovat voimassa 5.2-31.3.2024. Tuotteita rajoitetut erät. Tarjouskuvaston voit avata tästä

Tervetuloa edullisille ostoksille.

TAMMIEDUT

Pihlajamäen apteekin TAMMIEDUT ovat alkaneet. Tarjoukset ovat voimassa 3.1-31.1.2024. Tuotteita rajoitetut erät. Tarjouskuvaston voit avata tästä

Tervetuloa edullisille ostoksille.

JOULUN AUKIOLOT

Pihlajamäen apteekki toivottaa kaikille asiakkailleen Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä Uutta Vuotta.

Palvelemme Joulun aikaan seuraavasti:

la 23.12 olemme avoinna 9-15

su 24.12 Jouluaatto: suljettu

ma 25.12 Joulupäivä: suljettu

ti 26.12 Tapaninpäivä: olemme avoinna 10-14


Uutena Vuotena palvelemme seuraavasti:

la 30.12 olemme avoinna 9.00-15.00

su 31.12 Uudenvuodenaatto: suljettu

su 1.1.2023 Uudenvuodenpäivä: suljettu

pe 6.1.2023 Loppiainen: suljettu


Muina päivinä olemme auki normaalisti (ma-pe 8-18.30 ja la 9-15)

KOTIINKULJETUSPALVELU

Muistithan Pihlajamäen apteekin kotiinkuljetuspalvelun. Mikäli et pääse itse apteekille, niin ole meihin yhteydessä. Tuomme apteekkituotteet suoraan kotiovellesi. Soita meille puh. 09 3876787

KOSMETIIKKAPASSILLA SÄÄSTÄT


Saat leiman kosmetiikkaostoksesta (Aco, Avene, Eucerin, Favora, La Roche-Posay, Vichy) Jo neljän leiman jälkeen seuraava kosmetiikkaostos puoleen hintaan (-50%). Ei koske huulirasvoja, deodorantteja eikä perusvoiteita, pesunesteitä ja shampoita.

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille

Hoitava Avène-ihonhoitosarja

on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.


Tuotesarjan omille sivuille

Ruotsalainen

ihonhoitosarja ACO

sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoimaan kuuluu sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.


ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille


Decubal Body -tuotteet ovat mietoja ja nopeasti imeytyviä voiteita koko keholle. Decubal Clinic Creme ja Decubal Body Lotion sisältävät lanoliinia, jonka kosteuttava ja pehmentävä vaikutus perustuu ihon uloimpaan sarveiskerrokseen varastoituvaan veteen. Nämä voiteet ovat SV-korvattavia lääkärin määräyksellä pitkäaikaisten ihosairauksien hoidossa. Decubal Face -tuotteet ovat ravitsevia ja kosteuttavia kasvovoiteita kuivalle ja herkälle iholle. Decubal Dry Scalp Treatment on hoitoaine kutisevan, ärtyneen ja hilseilevän hiuspohjan hoitoon. Decubal-tuoteperheessä on myös hellävaraiset pesutuotteet kasvoille ja koko vartalolle.  

Tuotesarjan omille sivuille

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille



RESEPTIEN UUSIMINEN NYT MAKSUTTOMASTI

Uusimme maksutta asiakkaittemme e-Reseptit, silloin, kun niiden sähköinen uusiminen on mahdollista.

Esimerkiksi Helsingin ja Vantaan terveysasemat ottavat vastaan reseptinuusimispyyntöjä sähköisesti.


MEILTÄ SAAT BONUSTA

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.

Pihlajamäen apteekissa tekemäsi ostokset kerryttävät S-Bonustiliäsi. Bonusta saat laajasta apteekkituotevalikoimasta.

Bonusta saat apteekin laadukkaista ja turvallisista itsehoito- ja vapaakaupan valmisteista, kuten vitamiini- ja hivenainevalmisteista, ihonhoito-, kosmetiikka ja hygieniatuotteista sekä haavan- ja hampaidenhoitoon liittyvistä tuotteista.

Myös dieetti- ja ravintovalmisteet ja lemmikkieläintuotteet kuuluvat Bonuksen piiriin. Lääke- ja tiliostot eivät kerrytä Bonusta. Sosiaali- ja terveysministeriö on antanut v. 2010 määräyksen, jonka perusteella lääkeostot on rajattu pois bonusjärjestelmästä koko maassa. Bonukseen oikeuttavat valmisteet tunnistat apteekissamme vihreästä hintaetiketistä.